Söndag. (2016 08 07)

 Jag har grejat mycket med allt möjligt i dag. Jag gick upp ganska tidigt och jag kommer nog att sitta upp ganska länge i natt. Jag vill nog trots allt inte missa när Sara Sjöström simmar OS-final. TV:n har stått på hela dagen och jag har bla kollat lite pingis. Snart börjar väl en match till som jag gärna skulle vilja se. Det är min FD klubbkompis Kristian Karlsson som ska in i OS-turneringen och möta en lirare som jag aldrig har sett spela och aldrig har hört talas om. Kristian ska ju normalt bara vinna den matchen hur lätt som helst. Men nu är det ju ett OS och då kan spelet låsas sig mer än vanligt. Sen är det ju så att genom åren har jag lärt mig att bordtennis är ett konstigt spel där allt kan hända. Men jag tror på Kristian ikväll.
 

 
Jag har skrivit ganska mycket  i fag också på min självbiografi, "bra flow". Jag skriver en del om pingis och den tiden då jag höll på med det som mest. Det sjuka är att jag lär mig nya saker om pingis när jag bara skriver om det. Det trodde jag inte att jag skulle kunna känna bara genom att sitta här och skriva. Men på något sätt så får jag dom där sk aha-upplevelser av att sitta här skriva olika berättelser om hur jag ser på den tiden då pingisen betydde så mycket för mig spom det faktiskt gjorde. Målet var en gång i tiden att jag skulle lära mig något nytt om pingis varje dag och jag skulle inte sluta förrän jag kunde allt. Det där med att lära sig minst en ny grej varje dag låter ju inte så mycket, men om man lär sig något nytt varje dag så blir det ju 365 nya saker på ett år. Nu har jag som mål att lära mig några nya saker varje vecka. När jag har lärt mig allt om pingis då lägger jag helt av med det. om jag lär mig några nya  saker varje vecka, då blir ju det över 100 nya grejer på ett år. Målet är sen att lära sig allt innan jag ska lägga av, men det målet med att lära sig allt kommer jag ju aldrig att nå, och därför kommerjag ju ALDRIG att lägga av helt
 

 När jag hade suttit här och grejat med min självbiografi i flera timmar så kom jag på framåt kvällen att jag inte hade ätit på hela dagen.  Jag fick ett "ryck" här under kvällen och började  röja uop lite här hemma. Nya lakan i sängen, ner i tvättstugan, diska upp och bara se till att få lite ordning i mitt hem. Jag håller på med tvätten nere i tvättstugan nu, annars känner jag att jag har ordning och reda i mitt hem. Jag fixade även lite mat under kvällen. Jag gick ut och hämtade lite på en viss restaurang här i stan.
 
 
 
* Fläskfilê
* Ris
* Currysås
* Ananas
* Banan
* Pimentos
* Rödlök
* Ruccola
 
Nu ska jag fortsätta skriva på min självbiografi. Jag har två berättelser som jag jobbar med parrarellt. Får jag klart båda innan jag går och lägger mig i natt så är jag riktigt nöjd. Då har jag fått gjort väldigt mycket under helgen.  Det är bra.
 
 
 
 
Ha en trevlig kväll!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE