Onsdag - Torsdag

Onsdag (2016 08 10)
I går var det väldigt kallt. Jag hörde på radion att någon sk expert sa att det inte har varit så kallt någon 10 augusti på över 100 år. Hur vet man sånt? Det var bara att dra på sig en varmare jacka när man skulle ut.
 
 
Jag jobbade i går också. På rasten promenerade jag bort till ett ställe där jag kunde ta lite bilder som jag verkligen vill ha till min självbiografi. Jag skrev mycket på självbiografin i går också. Jag sitter och trycker opå min telefeon när jag har rast eller någon paus. Jag håller just nu på med en berättelse som jag har skrivit på sen i helgen. Den har varit så svårt att formulera på ett bra sätt. Jag ändrar fram och tillbaka hur mycket som helst. Fast jag ändrar ingenting av de som jag skrev i helgen eller tidigare i veckan på berättelsen som jag kämpar med nu. Jag ändrar bara fram och tillbaka på sånt som jag skriver för stunden. De stycken i berättelsen som blev klara tidigare än i går låter jag vara färdiga och det gör ändå att jag kan känna att jag är effektiv och att skrivandet går framåt.
 
Torsdag (2016 08 11)
Just nu tar jag det mest lugnt. Jag har jobb i eftermidag och i kväll. Jag ska försöka slutföra den där berättelsen i dag som jag har kämpat med sen i helgen. I dag ser det ut och bli betydligt varmare ute. Det är i alla fall 20 grader varmt nu. Jag är glad att jag inte behöver lägga undan kortbyxorna än.
 
Nu får man försöka skriva lite självbiografi. Jag har TV:n på samtidigt. Jag kollar lite repriser från i går och i natt.  Jag kollade nästan ingenting på OS i går. Jobb under eftermiddag och kvällen gör att man inte kan titta, och sen orkar man ju liksom inte sitta uppe varje natt, när man vet att man har mer jobb som väntar liksom. I helgen kan jag däremot kolla på allt. Helt ledig från jobb är jag ju då.
 
Fast sen kan jag ändå säga att jag är nog glad att jag jobbar eftermiddagar och kvällar nu, även om detta gör att jag missar ganska mycket OS på TV. Hade jag jobbat efter ett schema där jag hade börjat tidigt på morgonen så hade jag förmodligen suttit uppe för länge på kvällar och nätter. Det är ju inte skönt att ta sig till jobbet om man knappt har sovit. Då föredrar jag nog hellre att jobba som jag gör nu och senkolla så mycket jag kan på OS, även om det jag kan se inte är så mycket som jag skulle vilja se.
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE