Jobb - Självbiografi - OS

 
 
Jobb jobb i dag med. Lugnt var det som vanligt. Resten av veckan nu så får ag några andra pass och jobba efter. Jag har kört på samma arbetspass 3 dagar på raken under förra veckan och 2 dagar  på raken denna veckan.
 
Jag har även i dag skrivit mycket på min självbiografi. Jag jobbade hårt med mina texter under dagens raster och pausar. Jag har nu skrivit på samma berättelse i 3 dagar på raken. Jag har ändrat och skrivit om den hur många gånger som helst, men när jag skrev idag så betsämde jag mig bara för att vara nöjd med dom ändringarna jag har gjort. Så nu ändrar jag inte mer. Den senaste berättelsen som jag nu nästan är klar med var riktigt svår att skriva. Jag vänt och vritt på berättelsen hur mycket som helst, men ändrar jag mer nu så blir det bara sämre. Vad jag än gör nu så blir det inte bättre.Det bara att avsluta berättelsen och vara nöjd med den liksom. Jag kan inte få alla berättelser perfekta. Det kommer aldrig att gå hur mycket jag än vänder och vrider på allt. Ibkand får jag acceptera att jag kanske inte riktigt är 100% nöjd med en berättelse, men att jag ändå inte kan få den bättre hur jag än gör. Jag måste bara vara nöjd och sen börja skriva på nästa berättelse. 
 
Jag sitter just nu och kollar lite OS. Kanske sitter jag uppe halva natten och sover längre på morgonen. Eller så lägger jag mig nu och kollar på OS i efterhand i morgon. Jag missar en hel del när jag jobbar som jag gör. Det är ju inte riktigt lika häftigt att lyssna på OS via radio som det är att kolla OS på TV. Men det man verkligen vill se kan man ju lätt se i efterhand. Men det blir tuffa dagar ibland. Man går upp tidigt och kollar OS. Sen går man och jobbar och missar mycket av sånt som man vill se. Sen när man kommer hem så går man inte och lägger sig utan då kolar man OS igen. Man vet hur det har gått i OS under den tiden man har varit och jobbat för det har man hört på radion, men dagen efter vill jag ändå titta på sånt som jag bara har hört på radion. Man vet oftast resultatet när man tittar i efterhand, men ändå vill man titta. Dagarna av vaken tid blir som sagt väldigt långa. Men det är ju också bara OS vart fjärde år. Jag gillar ju OS så då får man väl offra lite sömn.
 
 
 Men det är ändå så att när jag mitt i nattten tar den där promenaden hem och känner att dagen har varit lång, då funderar jag på vad f*n jag håller på med, typ.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE