När tankar inte går ur.

Jag har en tanke som ständigt kommer tillbaka. Jag vill få ur den, komma över och gå vidare. Gå vidare kan jag nog göra oavsett, men vissa tankar som jag tänker känns just nu som jag kommer att få bära med mig resten av livet.
 
Jag kan tänka att jag kanske kommer över till viss del, men aldrig helt. Det är jobbigt. Jag har haft tankar tidigare som liknar detta som har blivit till ett jobbigt grubblande nu, och de tidigare tankarna som jag då trodde aldrig skulle gå ur har jag på något sätt lyckats få ur. Det borde vara så nu också. Problemet nu är bara att jag blir påmind nästan varje dag och ska jag inte bli det så kommer jag ju att få låsa in mig och inte gå ut. Sånt liv vill man ju inte ha.
 
Nu har jag ändå blivit medveten om att jag har fastnat i lite grubblerier och att tankarna som jag vill få ur mitt huvud kommer tillbaka. Jag har också skrivit ner lite i detta blogginlägget hur jag tänker och känner kring dessa tankar. Då kan det ändå vara så att detta är början på processen att rensa ur dessa jobbiga tankar som kommer tillbaka och som jag har gått och bärt på en längre tid. Oavsett vad jag måste göra för att få ur dessa tankar så hoppas jag att jag gör det. Jag orkar liksom inte gå runt och tänker tankar som är fullständigt omöjliga att vinna över. Jag måste få ur dessa tankar nu.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE