Kina vann i natt.

 
Jag satt uppe i natt och kollade på pingisens  lag-finalen i OS. Kina mötte Japan och jag tycket det blev en bra match. Japan pressade ju Kina litegrann i alla fall. Kina vann tillslut ändå med 3 -1 i matcher. Ma Long spelade ju i en klass för sig. Ingen kan slå honom just nu. Han är otroligt tät. Han är bra på alla distanser. När han får sitt "flow" då är det svårt att stoppa honom. Ma Long spelar liksom en klass bättre än alla andraspelare i världseliten just nu. Han spelar liksom i klassen "världselit +", och dom andra toppspelarna spelar "bara" världseliten" Ma Long tar 2 OS-Guld i detta OS, och det sjuka är att han är hel överlägsen med sitt till synes helt övernatuliga spel.
 
 
 
 
Kineserna visar igen riktigt hög klass i ett stort mästerskap. Hur ska något annat land ens kunna skaka om Kina under den närmaste framtiden. Kina har en fantastisk pingisorganisation. De vimlar av gamla världsmästare och olympiska mästare i Kinas landslagsorganisation. Kinesiska staten backar upp med väldigt mycket pengar. Han som är förbuskapten för Kinas herrlandslag har som spelar vunnit både OS-guld och VM-guld.
Han som är förbuskapten för damerna har också som spelare vunnit OS-guld och VM-guld.
 
Båda förbunskaptenerna i Kinas landslag har under sin aktiva tid som spelare mött varandra i en VM-final en gång.  Alla dom spelarna på herrsidan som har varit med och spelat i detta OS, plus kinas reservspelare är rankade bland dom 5 bästa i världen.
 
 
 
En grej som imponerar väldigt mycket på mig när det gäller Kineserna i detta OS är att dom aldrig underskattar sina motståndare. Dom ställer sig vid bordet och sen är det full rulle från start. Dom visar hela tiden att dom verkligen vill vinna. Man får ju hoppas att något annat land någon gång kan skaka om Kina, men just nu är dom bara så sjukt jävla bra.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE