Kanske en rätt motsägelsefull dröm?

Godmorgon!
 
Jag har läst nånstans att man drömmer alltid när man sover, fast man kan bara komma ihåg det man drömde precis innan man vaknar. Om jag nu kommer ihåg rätt så hade jag på något sätt lyckats ta mig till månen. Där var det någon galning där på månen som ville jag skulle jobba med att köra något, men det var ingen buss. Jag drömde vidare att jag körde något fordon, men jag visste inte vägen så jag körde vilse och visste inte hur jag skulle ta mig tillbaka till det hus som jag hade byggt på månen. Jag valde då att försöka ta mig tillbaka till jorden. Jag stal nånting som liknade en tvättmaskin och med den tog jag mig ut i rymden med. Sen kom jag bara på att inget vet att jag har lämnat månen och då kan jag kanske inte på egen hand hitta jorden. Nu var jag vilse ute i rymden också. Sen vaknade jag, och då var jag ju på jorden igen.
 
 
 Lite bakvänd dröm på något sätt. Jag drömmer att jag befinner mig på månen och jag har lämnat jorden för att för att jag tror att jag ska slippa bekymmer om jag är på månen. Sen får jag problem som gör att jag inte hittar hem och då väljer jag att lämna mitt hem (månen) för att åka tillbaka till det hem (jorden) som jag en gång hade lämnat för att jag hade fått nog av alla  problem och bekymmer som jag inte trodde att jag skulle få på månen. Sen vaknar jag och inser att jag kanske har det rätt bra ändå. 
 
 
 

Anonym
08 August, kl. 00:47 | Blogg;

Intressant, Jag är väldigt intresserad av drömmar själv och brukar ta fram drömlexikonet när Jag kommer ihåg vad Jag drömt, för att tolka vad mitt undermedvetna försöker säga mig. Man kan lära sig ett och annat om sig själv då.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE