Jag ska sluta tippa på medaljer och placeringar.

Man jobbade på igår och det var väl som det bruka vara en lördag. Lite rörigare än normalt och man får försöka svara på fler frågor från kunder än vad man brukar få göra under vardgspassen"
 
 
 
 
 Det blev 11 medaljer till Sverige i detta OS. Jag tippade ju nästan rätt. 12 medaljer trodde jag på före OS började.  Och tänk om Sverige hade tagit 6 guld till istället för att ta dom 6 silvermedaljerna som det nu blev. Det hade varit coolt, och tar man silver så är man ju förmodligen inte långt ifrån ett guld.
 
Jag ska nog sluta tippa på detta sättet som jag har gjort under detta OS. I pngisen tippade jag rätt på samtliga tre medaljörer. Jag tippade att Sverige skulle ta sig till kvartsfinal i pingisens lagtävling,. Så blev det också, men jag hoppades på medalj. Jag sa innan OS att Sverige tar 10-12 medaljer, men sen ändrade jag mig till att bara säga en siffra. Det är ju roligare att tippa mer exakt och då sa jag 12 istället för 10-12.
 
Men i framtiden ska jag sluta tippa på detta viset. Jag blir bara snurrig i huvudet av att hålla på och tro nånting innan det är klart. Och när det är klart så blir jag snurrig i huvudet av att fundera på vad jag fakstikt hade trott. 11 medaljer för Sverige blev det i detta OS. Punkt slut liksom.
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE