Hur lång tid det än tar....

 Jag skriver lite varje dag på min självbiografi. Jag sitter här hemma skriver och jag kan sitta när jag har rast eller bara en paus på jobbet och kötta självbiografi. Åker jag tåg, buss eller bil så kan det hända att jag också jobbar på med min självbiografi.Bara jag inte ska köra själv så funkar det ju att skriva liksom. Jag vet egentligen aldrig hur lång tid nånting tar. Ett kapitel kan gå på en timme, men det kan också ta 4 dagar. När jag tror att det ska gå på nån timme så kan det ta flera dagar och tvärtom. Man vet aldrig liksom.
 
Jag har ju sagt att jag ska försöka bli klar med min självbiografi innan 2017. Jag tänker att om jag sätter ett datum (som nu är 31 december) när jag vill bli färdig så är inte risken så stor att jag struntar i att sitta och skriva när jag har tid med det. Tänker man att det får ta hur lång tid som helst då skjuter man ju skrivandet på framtiden, om och om igen, för man kommer ju alltid på något annat som man ska ta tag i först. Jag tror att jag helt enkelt att om jag sätter ett datum när jag vill vara färdig så blir det att jag jobbar på bra med det.
 
Nu vet jag ändå inte om jag kommer att bli klar. Jag vet ju som sagt inte inan hur lång tid varje arbete tar med detta. Däremot vet jag på ett ungefär hur mycket jag vill gå igenom och skriva om. När jag är helt klar med den sista texten då kommer jag att veta att jag faktsikt är klar med min självbiografi, men jag får se om jag klarar av att slutföra detta och bli klar till den 31 december i år. Målet har varit, och är fortfrande att jag ska bloi klar i år, men jag kommer inte att sluta skriva om jag har kvar att göra med min självbiografi även nästa år. Jag kan ju inte kasta bort över ett år av jobbande med min självbiografi. Jag kommer att slutföra detta och det får ta den tid det tar. Sen vill jag ändå ha ett tidsbestämt mål för då slöar man inte till under arbetet med självbiografin.
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE