Biljetter till Håkan Hellström?

Jag satt nu på morgonen och funderade på om jag skulle fixa biljetter till Håkan Helltsröms spelningar (eller vad det nu kallas) i vinter. Biljetter släpptes klockan 12:00 idag.
 
Jag har ju ibland svårt att bestämma mig om jag ska göra något eller eller inte. Jag funderar fram och tillbaka: Är detta något för mig, vill jag eller är det för att så många andra gör det??? Jag minns att jag i början av juni i år ångrade att jag inte hade fixat biljetter till Håkan när han var  på Ullevi 4-5 juni. Av det man kunde se från massor av de männsikor som hade varit där då var det ju sjukt bra stämning och så. Som det ska vara liksom. Klart att man tänker en tanke att man hade velat vara där.
 
Jag har nu funderat om jag ska försöka fixa biljtter till någon av vinterns spelningar, men jag bestämde mig för att inte göra det och jag vet att jag inte kommer att ångra mig. Själva grejen med konserter är inte riktigt min grej. Jag kanske är tråkig. Om någon skule tycka det så får man väl tycka det då, men jag känner bara att detta inte är något för mig. Inte i vinter i alla fall. Jag gillar Håkan Hellström, men jag vill inte detta tillräckligt mycket för att jag ska orka bry mig om sånt man behöver göra för att se Håkan.
 
Det blir roligt för dom som får se Håkan live i vinter, men jag vill helt enkelt inte. Stämningen lär ju bli magisk. Det kommer aldrig att vara över för...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE