10 är det nu - Jag tippade 12.

Hej!
 
Jag jobbade i natt och det var lugnt. Jag känner mig ganska fräsch idag och det brukar jag inte göra efter nattjobb. Man brukar känna sig rätt sunkig och det är som att man har myror i huvudet. Men så känns det inte denna gången. Det får man vara glad för. Kanske har man lärt sig nu hur man ska göra för att det ska kännas bra i kroppen efter arbetspassen. Det gäller i princip att inte spänna sig, vara i nuet och inte ha för bråttom. Får se hur det känns efter helgen, men nu känns det bra i alla fall.
 
 
 
Jag kollar lite på OS, men nu under jobbhelgen får jag mest lyssna på radion. Igår kollade jag lite på fotbollen när Sverige mötte Tyskland i OS-final. Jag såg den första halvleken på jobbet. Sen skulle jag jobba och då fick jag ju lyssna på radion istället. 
 
Kommer Sverige att ta några fler medaljer. Vi har väl en eller två chanser kvar tror jag. Innan OS tippade jag att Sverige skulle ta 12 medaljer. Just nu har vi 10 st. Det kan bli 12 och då sitter mitt tips klockrent. Om Sverige stannar på 10 eller fixar 11 medaljer då var jag ju ändå väldigt nära. Jag tror på två till innan helgen är slut, men nja...det blir nog inte så. men just nu i skrivandets stund  är det 10 medaljer i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE