Söndag

Har tagit det ganska lugnt idag. Jag vill inte känna av något som ens påminner om hur jag kände mig igår. Bara att fortsätta tagga ner liksom.
 
Jag har ändå varit ute på en ganska lång promenad idag. Jag gick det där varvet som jag har gått hundratals gånger tidigare, men nu var det ett tag sedan. Varvet är 12 km och går genom stan, Onsjö, Brätte, Öxnered, Blåsut, Dalbobron och ner till stan igen.
 
Under min promenad lyssnade jag på lite dokumentära berättelser. Det är skönt att ha något annat än sitt vardagliga skit att fundera kring när man går där på sin runda. Jag passade också på att ta ganska många bilder som jag sen har tänkt att använda till min självbiografi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Under kvällen har jag grejat lite med mina bilder till självbiografin och också skrivit litegrann. Jag sitter väl upp ett tag till och "pillar" lite med mina berättelser om barndom, pingis, skolan, svek, lögner, roliga upplevelser och annat som hör livet till. Jag önskar ibland att jag vore klar med detta, fast i nästa sekund så kan jag tycka att detta är ganska roligt att hålla på med. Jag lär mig så mycket och jag har också lyckat släppa så mycket av sånt som jag tidigare har gått och ältat i hur många år som helst. Så detta gör ju nytta liksom.
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE