Självbiografi och renovering

Snart dags att tagga till jobbet. Det har blivit lite skrivande på självbiografin nu under förmiddagen. Jag hade lite svårt att hitta rätt formuleringar kände jag så jag kommer nog senare att ändra ganska mycket, men nu är i alla fall en historia till nerskriven, och det känns bra.
 
Ett problem som jag annars har med mitt skrivande är att jag kan gå och fundera på en berättelse som jag kanske inte riktigt befinner mig i rätt "läge" för att skriva just nu. Jag kanske i min tänkande kan formulera mig bra och jag kan känna att så som jag tänkte om en viss berättelse ska jag skriva ner den när det väl är dags att skriva just den berättelsen. Det svåra är ju att komma ihåg vad man har tänkt. Det kanske hinner gå några veckor innan jag befinner mig i rätt läge för att skriva ner den. Jag orkar ju liksom inte greja parallellt med alla berättelser som jag vill ta med i min självbiografi. Jag kan ju skriva stödord när jag väl komer på något bra om något som jag har tänkt att skriva längre fram, men det känns ju samtidigt som jag har fullt upp med det jag just för stunden sitter och skriver. Detta känns därför väldigt svårt, fast jag tror nog att jag fixar det ändå. Detta blir nog skitbra när det blir färdigt.
 
Annars då?
 
Jag har fixat mig lite lunch. Det blev piroger idag. 
 
 
Jag har också varit ute lite nu under förmiddagen. Jag åkte ut till det där kontoret där jag vet att en av hantverkarna befinner sig som har lovat och hjälpa mig med lite mer renovering av min lägenhet. Jag åkte till kontoret för ajg tänkte att jag kanske åtminstone kunde få något besked om när dom har tänkt att börja hjälpa mig. Det har ju nästan gått ett år nu sen jag frågade första gången.
 
Jag fick väl inte så mycket svar på när det är tänkt att dom ska börja. Han jag pratade med sa att han inte hade glömt av mig, men att det hade kört ihop sig mer än vad han trodde att det skulle göra. Dom skulle höra av sig, men exakt när fick jag inget svar på. Det var väl ungefär vad jag hade väntat mig. Jag är också beredd och vänta för jag vill liksom inte ha några andra än dom jag har frågat. Jag vet att dom är bra och får jag vänta så gör jag det. Fast jag kan tycka ändå att jag inte ska behöva vänta så länge som jag nu har fått göra, fast samtidigt kan jag förstå att det kan vara svårt att hinna med om man nu har mycket att göra. Det är bara att vänta och se när dom hör av sig då.
 
 
Svaret jag fick när jag pratade med dom öga för öga var att dom inte hade glömt mig och att dom snart ska höra av sig. Jag hoppas jag får renoveringen fixad i år nu i alla fall. Annars kommer jag väl snart bara att skita i detta och bränna dom pengarna som jag har lagt undan till renoveringen på uteliv och skumpa istället. Det kommer jag ju att ångra, men man har ju inte hur mycket tålamod som helst heller.
 

Anonym
04 April, kl. 20:47 | Blogg;

Hej Danne! Kul med renovering men hur tror det skulle gå ihop med din självbiografi? Om hantverkare skulle komma nu och börja greja med din lägenhet tror du att det skulle vara störande och få dig "ur flow" med ditt skrivande? Mvh trogen läsare

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE