Seg promenad och en hel del jobb.

Måndag
 
Jag var ute på en liten promenadrunda. Ca 3 km blev det. Den kändes lite seg för jag hade ju under söndagen varit ute på en megalång promenad på nästan 12 km och jag hade väl under måndagen inte återhämtat mig. Fast jag ångrar inte att jag gick ut. Jag såg massor av vårtecken och fint väder var det ju också. När man gicköver Dalbobron så kunde man se hur tåget från Göteborg rullade in över järnvägsbron och kranarna som man också kan se tydligt när man står på Dalbobron var i full gång med någon typ av arbete.  Jag jobbade ju en hel del under måndagen också så när jag kom hem mitt i natten igår efter att ha varit vaken sen typ 08:00  så var man ganska trött och mörbultad i kroppen, men det får man ta.
 
 
 
 
Idag
 
Jag tror jag struntar i promenaden idag. Jag kan sitta här och skriva självbiografi istället. Jag funderar på om jag ska ta och kontakta dom där hanverkarna som för typ ett år sen lovade att dom skulle hjälpa mig med lite renovering av mitt hem. Jag har inte hört något sen i höstas nu. Jag skulle i alla fall vilja få något besked om när dom ungefär kan tänkas börja. Jag trodde dom skulle hjälpa mig i höstas,  men det har ju inte hänt. Problemet är att jag vill gärna inte ringa och tjata, men jag tänker att om jag ringer och frågar lite försiktigt så kanske jag kan få något besked om när jag kan få hjälp i alla fall. Lite jobbigt samtal detta, men jag vågar nog och ringa det.
 
Ha en bra dag!
 
 

Maxan
04 April, kl. 11:05 | Blogg;

Hej!
älskar din blogg.
Vem är det som tar alla bilder när du inte själv fotar ?

MVH

Danne J
04 April, kl. 11:15 | Blogg;

Hej Danne!
Först o främst vill jag börja med att säga att du har en grym blogg.
Extra kul eftersom vi heter exakt samma också, måste vara ödet!
Vore kul att ses någon gång. Så man kan bocka av "träffa sin namne" på bucketlisten. Kanske ta en kaffe eller lunch. Vilken busslinje kör du så kanske jag kan ta en tur?
/Danne J

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE