Onsdag

När jag kom hem från jobbet igår så tänkte jag sitta upp en halv natt till och skriva självbiografi. Det verkar ju som jag har bäst "flow" i skrivandet på natten. Men jag orkade bara inte. Jag var så trött så ögonen gick i kors och sitter man uppe en natt i alla fall så får man myror i huvudet när man vaknar dagen efter. Jag kan inte sitta uppe för många nätter per vecka. Det blir för tufft.
 
Jag var ute på en promenad igår i någon timme under förmiddagen. Det där med att gå ut och promenera är kul just nu. Det känns alltid bra. Det enda som börjar bli lite tråkigt  är att jag under ganska många månader nu nästan alltid har gått samma runda, flera gånger per vecka. Jag borde kanske hitta ett annat varv, men där jag brukar gå känns ju alltid bra och det är lagom långt också. Det blir en vana. Vanligt och tryggt liksom.
 
 
 
 
Jag lyssnade på en ny P3 DOKUMENTÄR. Jag gillar det där programmet. Man kan stoppa lurar i öronen, gå ut och promenera och lyssna på något som inte har nånting med ens eget liv att göra. Man får något annat och grubbla över än de man själv har att greja med varje dag. Vissa historier som man lyssnar på är ju väldigt hemska så man skulle ju vara gjord av sten om man inte grubblade över dom efter att man lyssnat.
 
Igår lyssnade jag på en dokumentär som handlade om fallet med Marina Johansson. Det var en väldigt hemsk historia som fick mig att grubbla på varför något sånt här ska behöva hända överhuvudtaget. Bara så  onödigt liksom.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE