Mjölksyra i muskler och ingen luft i lungorna.

Ikväll har jag förmodligen tränat säsongens sista pass. Jag blev fullständigt slut. Efter 90 minuter av träning så hade jag under träning fått ont i ryggen och massor av mjölksyra i musklerna. Dessutom tog syret slut i lungorna. Då blir det tufft att spela. Man får bara försöka att avgöra bollen snabbt för när man är för trött så orkar man ju inte spela några längre bolldueller. Det finns liksom inga krafter kvar när tex mjölksyran kommer.
 
Jag känner mig ganska dålig. Jag kör skiten ur mig på 90 minuter och sen är jag helt slut precis i hela kroppen. På den tiden när jag spelade pingis som mest så orkade jag lätt 4 timmar av liknade träning om jag ville köra så länge. Nu är jag inte ens i närheten av att klara av 2 timmar. Naturligtvis går det inte att jämföra då och nu. På den tiden när jag höll på som mest så kunde det ju vara träning och pingis typ varje dag. Nu kan det ju gå 14 dagar mellan pingispassen. Det går helt enkelt inte att jämföra,  men jag blir ändå frustrerande när jag får ge mig för att jag inte pallar rent fysiskt. Jag borde ändå orka mer kan jag tycka.
 
Ska jag säga några positiva saker om dagens träning så tyckte jag att mina servereturer fungerade bättre än vad dom tidigare under säsongen har gjort. Mina servar har varit bra under hela säsongen och jag vinner en hel del på dom ikväll också.
 
Nu blir det nog ett "break" från pingisen på några månader. Säsongen är ju slut och  de två senaste träningarna har jag saknat spelglädjen och jag har mest tränat för att jag vill ställa upp för andra spelare som vill träna på ett tag till. Men nu skiter nog jag i detta på ett par månader, fast man vet ju aldrig när det gäller mig och pingis.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE