Lite segt att gå igenom allt

Jag satt ganska länge igår och skrev på min självbiografi. Det blev mycket text och jag funderade lite på om det verkligen ska vara nödvändigt att gå igenom allt i vissa historier som jag väljer att berätta. Jag kommer fram till att jag nog måste gå igenom ganska mycket frång början. Jag vill ju att andra än bara jag själv ska kunna förstå mina handlingen i min självbiografi. Som jag ser det så kan jag då inte bara hoppa över vissa saker när tex känner att det är lite segt att skriva om. Det är lite segt eftersom jag själv kanske inte tycker det alla berättelser är så hima intressanta. Vissa händelser spelar ju idag ingen roll överhuvudtaget. Därför blir detta lite segt ibland.
 
Det 'är väl lite så med självbiografier också. Vissa kapitel som man har läst i andras självbiografier kan vara riktig sega att läsa igenom. Men för att förstå handlingen så måste man gnata sig igenom texten.
 
Jag är ändå nöjd över att jag skriver lite varje dag på min självbiografi. Jag tror fortfarande på att jag kommer att bli färdig, och jag ska bli det innan detta året är slut. Det kan bli en del sga stunder framöver också, men sen när jag är färdig då kommer jag nog vara väldigt nöjd med resultatet. Då spelar det ju sen ingen roll att det känns lite segt just nu.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE