Jag orkar inte bry mig.

Jag tar det ganska lugnt nu. Jag kör lite buss, men annars gör jag inte så mycket. Jag njuter mest av solen, slappar kollar lite film, och visst gör jag väl lite mer än de jag just nämnde, men jag vill inte göra så mycket annat just nu.
 
Jag orkar inte heller. Jag orkar liksom inte bry mig när det hela tiden känns som inget blir som jag vill. När jag i helgen blev lite sjuk också då kände jag  att det var dags att bara skita i allt som man har att göra eller har  tänkt att göra och istället se till att ta hand om sig själv på bästa möjliga sätt.
 
Jag orkar inte bry mig. Under några dagar nu så har jag mest bara sovit, slappat, ätit och jobbat. Jag bryr mig inte ens om det vardagliga "trökgörat". Ingenting blir ju roligt längre när jag hela tiden blir så frustread över minsta lilla problem som jag ska hantera. Jag tänker inte utveckla detta mer heller för då blir jag bara ännu mer förbannad. Jag tar just nu bara dagarana som dom kommer och bryr mig fan inte om någonting. De är nog det bästa jag kan göra när det känns som det gör just nu. Jag mår ändå ganska bra så. Jag är inte deprimerad eller nåt sånt. Jag har nog mest bara tappat mitt tålamod. De är så många olika saker just nu som är så extremt tålamodsprövande och jag har inget tålamod kvar.  Allt tar för lång tid och jag orkar inte bry mig och samtidigt få vänta hur länge som helst liksom. Därför bry jag mig inte mer just nu för då behöver jag inte ha något tålamod heller.
 
 
 
 
 

Emma
04 April, kl. 21:50 | Blogg;

Kämmpa på Danne, tycker det är bra att du försöker leva i nuet som du föklarade tidigare. Fokusera på nuet och oroa dig inte så mycke!

Åh har ni redan blommor? Dem har inte slagit ut i Falun än.

Cindy
04 April, kl. 22:48 | Blogg;

=D =D =D emma ja bor också i falun o har blommor här hos mammas grusgång !! måste va nåt lokalt me värmen som gör att de blommor lite olika beroende på var man e o så. bor du centralt . pappa bor centralt men mamma bor i grycksbo så ja vet inte om han har blommorna än hos sej. ska fråga !!

Anonym
04 April, kl. 10:13 | Blogg;

Bor du också i falun? Jag bor i Pelle Bergs Backe vi pizzeriet. Så jag bor ju lite centralt i alla fall. Brukar du va på etaget?

Cindy
04 April, kl. 12:20 | Blogg;

va häftigt !! :D :D :D pellebergs backen vet ja var den e. brukar va ute med mille-hunden där när ja går på lång promenad men inte pw lol .
etaget vet ja inte va de e. är det vuxen discot vid kinamaten ? kul med en till falu invånare i dannebloggen !!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE