Jag har ju massor av tid att göra vad jag vill med.

 Då var det ny vecka igen. Jag har lite busskörning att ta tag i och jag ska försöka att inte greja så mycket med massa annat. Helgen har varit bra. Lite bubbel blev det och en megalång promenad lyckades jag också avverka.
 
 
 
 
Ganska länge nu har det varit grejande från tidigt på morgonen till sent på kvällen. Varenda dag den senaste tiden har det känts som jag har haft det så. Ibland går man ju ut på kvällen också efter en hel dag av grejande. När man sen kommer hem och ska lägga sig på morgonen så inser man att man har varit vaken i 24 timmar utan sömn. Den känslan är bara öhhh...jag vill inte ha det så, men jag har svårta att komma ur det där man att jag hela tiden grejar så jag blir helt slut.
 
Jag vill ändra mig och tagga ner liksom. Jag sagt detta förut, men nu SKA jag verkligen "tagga" ner. Det blir ju bara rundgång liksom. Bara för att jag grejar hur mycket som helst så får jag ännu mer att greja med eftersom jag har svårt att tagga ner. N'är man sen har grejat med allt så kommer man på att man måste göra ännu mer och så fortsätter man så utan att stanna upp och fundera på vad man faktiskt vill göra egentligen.  Jag har aldrig varit en person som vill ha mycket att göra. Jag vill mest ta det lugnt, ha det bra och göra mycket av sånt som jag tycker är roligt. Gör det nu då!!! Det finns ju alldeles säkert också hälsorisker med det där att greja för mycket och om det händer mig något bara för att jag inte taggade ner i tid då är ju allt grejande inte värt en enda minut.  Det är ju inte pengarna som hindrar mig från att inte kunna göra de jag vil och prioritera sånt som jag mår bra av. Jag har ju massor av tid att hitta på nästan vad som helst. Jag har ju ingen familj med många barn. Jag har inte ett stort hus som har en stor trädgård som man måste sköta. Jag har inte ens en bil som jag behöver bekymra mig över. Jag tittar inte så mycket på tv heller så nog fan finns det tid över i mitt liv till att göra massor av sånt som man tycker är kul. Det som jag ägnar mycket tid åt är busskörningen, men jag jobbar ändå inte mer än någon annan som jobbar heltid.
 
Det som stör mig lite är att jag ägnar för mycket tid åt massor av sk vardagligt "trökgöra" Jag käner alltid att jag vill göra något annat än att hålla på med alla dessa ständigt återkommande grejer som städ, tvätt, disk, handla mat osv. Sen är det ändå så att jag vill fixa och greja lite med allt de där "trökgörat". Jag vill liksom ha ordning och reda i mitt hem, men samtidigt så borde det ju inte vara så svårt att bara strunta i allt de där vardagliga och bara bry sig en eller två dagar i veckan. Skulle jag välja att ta tag i allt som jag har att göra när det kommer till städ, tvätt, disk och handla mat så skulle jag kunna fixa allt de där och gå från kaos till ordning och reda på under 2 timmar. Jag har fått för mig att när jag går och pysslar med allt vardagligt "trökgöra" lite varje dag så gör jag mindre av sånt som jag verkligen vill göra. Så ska man väl inte ha det??
 
Slutsats av detta lite röriga inlägget blir: Jag vill tagga ner mitt grejande från tidigt morgon till sen kväll, men samtidigt vill jag göra mer av sånt som jag verkligen tycker är roligt och som jag gillar att hålla på med. Det känns ju som att jag lever ett liv där jag lätt skulle kunna hitta massor av tid till att verkligen göra de jag vill. Då är det väl dags att göra det nu då. Livet är ju på ett sätt ganska meningslöst, men det gäller ju att göra något meningsfullt med det meningslösa livet.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE