Glad för väldigt lite.

Hej!
 
Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra även om jag tycker att jag de senaste dagarna har jobbat ganska mycket. Fast tittar jag på antal dagar och timmar så är det ju inte mycket alls. Så varför känns det då som man har jobbat mer än vad man egentligen har gjort? Är det för att man har tuffa dagar när man väl är på jobbet eller har man litegrann tröttnat på det jobb man har? Snart ska jag iväg och jobba igen, men sen blir jag ledig en dag. På fredag jobbar jag också, men sen får jag en ledig lördag och söndag. Jag kan inte tycka att jag jobbar så mycket, inte denna veckan i alla fall.
 
Jag mår bra och så och jag trivs med livet just nu. Jag kan känna att jag blir glad för väldigt lite. Igår tex så kom det fram en person till mig och sa att hon bara älskar min blogg. Naturligvis blir jag bara glad över det. Jag kan vakna på morgonen och bara vara glad över att solen skiner och att nu äntligen på riktigt har blivit vår. Har det väl blivit vår så blir det snart min "favvoårstid också, sommar.
 
Även om jag känner mig nöjd med det lilla och mår bra så har jag ju också mina bekymmer och problem. De finns mycket just nu som inte riktigt blir som jag vill och har tänkt mig, men vad de än må¨vara så har jag en jäkla tro på att allt ordnar sig snart till det bättre ändå. Jag kämpar ju på med allt och ibland måste man bara jobba och jobba och greja och greja, och sen blir det väldigt bra när man blir färdigt. Det viktigaste för mig är ju ändå att jag mår bra, och det gör jag.
 
Ha en bra dag!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE