Vill hinna "tagga" ner lite

 
 
 Har haft en lugn helg och jag har egentligen inte gjort nånting. Man kan ju alltid hitta något att göra, men jag bryr mig inte ens om att fundera på vad jag skulle kunna få gjort. Jag behöver den vilan som jag nu har fått i helgen.  
 
Man skulle lätta kunna få lite hybris nu. Jag hade ju bra cashflow ett tag. Då är det lätt att få för sig att man bara kan strunta i att ha koll på pengarna och så slösar man och bränner mer än normalt. Jag fick den där känslan i går. jag fick en tanke att jag kan göra lite mer spontana saker nu. Det där andra som jag har planerat och som ligger lite längre fram i tiden löser sig ändå. Dom senaste dagarna har ju varit lyckade rent inkomstmässigt. 
 
Fast den där tanken om att slarva lite slog jag snabbt bort. Det kommer ju perioder igen som blir tuffa och där man kommer att få klia sig i huvudet och fundera på hur fan man ska lösa det man då håller på med. Dessutom behöver jag alla extrapengar som jag kan få. Jag har mycket imnredningsprylar som jag vill köpa. att redan nu Desutom får jag väl snart lite hjälp med den renoveringen av mitt hem som jag sen länge har velat göra, men som jag alltid va en eller annan anledning alltid har prioriterat bort. Man tänker hela tiden att jag gör det där sen. Men nu är det sen och jag ska fan fixa detta snart. Dessutom sitter jag och tittar lite på en resa som jag vill göra senast nästa år i alla fall. Renovering, inredning och en semsterresa. De är saker som gäller för mig nu. Jag kommer att behöva alla extrapengar jag kan få. Jag är nöjd med min ekonomiska sitution, och det har jag varit sen länge. Men jag kan för den saken skull inte börja slarva och spontant bara göra något direkt när jag känner för det. En liten plan vill jag alltid ha.
 
 
 
 
 
 
 
 
Nästa vecka blir det betydligt lugnare med arbete och så. Jag jobbar lite varannan dag igen. Det ska bli skönt. Det får gärna dröja ett tag inna den här tuffa perioden dyker upp igen. Jag vet att den kommer att göra det så jag funderar inte på om den gör det. Jag vill bara hinna "tagga" ner lite innan nästa intesiva period drar igång, när det än blir.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE