Torsdag ❤️

 Har ganska softa dagar nu. Inget jobb i dag. Jag har har bara varit ledig och jag har nästan inte gjort någonting. Det känns jättebra. Jag har bara softar, fast samtidigt vet jag att om någon vecka då börjar en tuff period med ganska mycket arbete och mitt i det där jobbandet så ska jag tagga till Stockholm också. Men fram till att allt blir mer intensivt igen så försöker jag softa nu så mycket jag bara kan. Det är en riktigt skön känsla. 
 
På ett sätt känns det fel att jag inte gör så mycket. Idag har jag varit ledig, men ändå bryr jag mig inte om att göra så mycket mer när jag har mer tid.  Det känns som jag slöar för mycket och av någon anledning så känner jag mig så onyttigt och otillräcklig.
 
Fast samtidigt så tycker jag inte att det är fel att inte göra ett skit om jag inte behöver det. Varför ska man göra något när det kanske ändå inte spelar någon roll om man antingen skiter i det eller bara tar det en annan dag?  Dessutom finns de ju så mycket som jag är nöjd med så jag behöver liksom inte ha någon panik över att vissa saker inte  blir gjort så fort som möjligt. 
 
Jag har ansträngt mig lite i dag. Jag har kört ett träningspass i pingishallen. Det gick ganska bra. Jag är nöjd över att jag inte ger upp utan jag kämpar på, och dessutom kände jag efter passet att jag lätt hade kunnat orka med att spela mer än vad jag gjorde. Det tyder väl på att man är hyffsat i form och att sommarens alla löppass inte var helt bortkastade. 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE