Torsdag ❤️

 Jag har en rätt skön känsla i kroppen av att jag den senaste tiden har kört två pingispass. Det blir ganska bra fart på mig direkt och mitt pingisspelande gör att jag känner att jag är igång med någon form av träning i alla fall. Pingis är bra för min hälsa och det är ju därför jag spelar. Vardagen blir så mycket lättare och jag det är roligt när man får gå runt och längta hela tiden till nästa pingispass. Fan va jag tycker det där och roligt.
 
Jag har skickat iväg en ledighetsansökan på min jobbsida till personalplaneraren. Jag har sökt ledigt 2 dagar nästa vecka och jag om jag får ledigt så kan jag lira pingis dom 2 dagarna nästa vecka. Jag har inte sökt ledigt på länge. Man får liksom inte ledigt när det är semstertider, men nu kan det nog funka igen. 
 
 
 
Idag på morgonen har jag skickat tilbaka ytterligare ett paket som min tv och bredbandleverantör har skickat till mig. Fattar inte varför dom skickar ut en massa skit till mig siom jag aldrig har beställt, men det är ju bara att ringa ett samtal och sen sitta 40 minuter i telefonkö för att sen säga att man inte vill ha det som dom har skickat. 
 
Jag har handlat lite idag också. Jag köpte frukt, fikagott och ingredienser till piroger.  Nu när jag fått gjort lite vardagliga saker så kan jag sitta här hemma ett tag nu och fortsätta skriva på min självbiografi. Jag lägger ungefär en timme om dagen på detta. Jag känner att jag vill lägga mer tid, men man orkar ju inte riktigt hur mycket som helst. Vissa berättelser kräver att man lägger mer sträcktid på. För att vissa av mina historier måste jag nog på något sätt få in i mitt blodsystem för att jag ska uppnå ett bra resultat.
 
Ha en trevlig dag!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE