Tisdag ❤️

Detta börjar bli en rätt jobbig dag. När jag vaknade i morse så visste jag direkt vad jag ville få gjort, men jag kände inte för att göra nånting. Då känns det jobbigt när man vet vad man borde göra, men inte orkar.
 
Men jag är ju en sån person som inte kan låta saker bara vänta på att bli gjorda om det är sånt som jag kan fixa och få färdigt själv. Jag kan kanske leva med att jag skjuter saker framför mig några dagar, men sen måste de bli gjort om jag kan fixa det. Om jag bara skiter i saker så känner jag mig bara slö och helt värdelös. Jag vill greja och få gjort saker, sån är jag liksom. Men idag var det nära att jag bara struntade i allt. Det är ju bara vardagliga saker. Diska, tvätta gå ut med sopor mm. Man kan ju strunta i sånt på en ledig dag, men struntar man i att tex gå ut med soporna så börjar det ju snart att stinka. Struntar man i tvätten så få man ju vänta en vecka innan man får en ny tvätt-tid. Mycket annat också blir ju bara värre om man väntar för länge. Vet man vad man har att göra och kan fixa det så är min åsikt att man ska försöka ta tag i det så fort som möjligt. 
 
 Jag har tagit tag i mycket idag. Det känns lite rörigt just nu, men ingenting är rörigare och svårare än att jag kan fixa det. Jag tror inte det i alla fall.
 
Samtidigt som jag går här hemma och grejar så har jag börjat att lyssna på en ljudbok. Millennium 4 eller "DET SOM INTE DÖDAR OSS" av David Lagercrantz. Jag ville inte köpa boken för risken är att jag aldrig börjar att läsa, men lyssna på den kan man ju göra precis när som helst och man kan ju även lyssna samtidigt som man gör någonting annat. Jag vill ju inte missa detta förmodliga mästervärk. Jag hoppas att detta är riktigt bra och är det bra, då hoppas jag att det blir en film också.
 
 Nu ska jag fortsätta greja och röra till det, för att sen få ordning på det och ikväll ska jag lira pingis.
 
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE