Tisdag ❤️

Skönt att man har haft en ledig dag. Denna veckan jobbar jag ju typ varannan dag. Rätt gott att jobba mindre och vara ledig mer. 
 
Det var så skönt också när jag vaknde i morse för jag kände inte att jag hade något som jag måste få gjort. Just nu har jag väl en period där jag inte har så mycket att göra. Jag har mina vardagliga saker, men dom tar man ju tag i när man känner för. "De jag inte gör idag kan jag göra i morrn" och förövrigt gör jag inte speciellt mycket. Jag går ju mest och väntar på att mera renovering ska dra igång här hemma. 
 
Jag spelade pingis ikväll. Det gick ganska bra. Jag körde ett ganska långt pass. Jag ville köra skiten ur mig och det gjorde jag. Mina servar stämmer bra och jag hängde väl med ganska bra mot dom spelarna som jag mötte idag. Några är ju fan så mycket bättre än mig, men jag tyckte ändå att jag i alla fall kunde störa alla. Med lite tur och bra spel från min sida så tror jag nog att jag kan vinna även mot dom spelarna som just nu ändå tycker är mycket bättre än mig. 
 
Jag gör ett jävla fel ikväll som kommer att gräma mig länga (till nästa träning) Jag tog ut en seger i förskott. Jag spelade mot en spelare. Hela avgörande set så ledde jag 2, 3 bollar och jag hade också 3 matchbollar, men ändå förlorade jag tillslut. Någonstans i settet så tänkte jag att matchen var klar och att jag skulle vinna den. Det där är ett misstag som ofta straffar sig. Man tänker att man är nära och vinna eller att det liksom är klart innan matchen faktiskt är klar. Matchen vänder för att du tänker på något som ligger längre fram än nuet, och bara för det så förlorar du. Fan va orutinerat av mig, men det misstaget ska jag fan inte göra om på torsdag när jag ska träna igen.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE