Snart är alla "softa" dagar över

 Känner mig lite illamående och yr. Har känt så hela dagen. Skönt att man har varit ledig igen. Jag jobbar lite 50 50 nu förtiden. Typ, hälften ledig och hälften jobb, fast från och med i morgon så ändras det där. Mycket jobb och vissa dagar blir ganska tuffa. Sen ska jag upp till Stockholm en dag. Jag hoppas att jag kan tjäna lite pengar på att göra den resan. Jag vet inte om jag kommer att göra det, men funkar det så funkar det liksom. 
Om resan inte går med vinst utan kostar mig en tågbiljett så har jag förhoppningsvis  en trevlig dag i Stockholm. Jag vill gärna komma upp dit en gång om minst en gång varje år. Jag gillar Stockholm. Jag skulle gärna vilja bo där, men det är ju så mycket man måste lösa rent praktikst för att kunna ta det steget. Sälja allt här hemma, hotta en bostad och ett jobb där uppe. Det gör man ju inte hur lätt som helst. Dessutom skulle jag nog inte våga ta det steget även om jag såg möjligheten att kunna göra det. 
 
Efter Stockholm ska jag hem och jobba på igen. Man kan säga att från och med i morgon och precis en vecka framåt så är det fullt upp för min del. Efter att ha haft ganska många "softa" dagar den senaste tiden så är det snart dags att köra hårt ett tag igen. Det går kanske att ta ledig någon dag nästa vecka. Få ett "break" mitt i allt är kanske inte fel, men någonstans måste man ju jobba på också. Tyvärr kan man inte "softa" jämt.
 
 Dagens bilder (2015 09 17)
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE