Skönt att denna tuffa perioden nu är över.

Nu är den tuffa perioden över som jag har haft sedan förra fredagen. Mycket jobb och annat gör att jag nu känner att jag är så jävla förtjänt av att vara ledig i tre dagar och inte bry mig om nåt av de jag har gjort den senaste 7 dagarna. När jag avslutat arbetspasset i går så tänkte jag typ bara ÄNTLIGEN ledig.
 
 
 
 
Fredag 2015 09 25
Det har variut en bra dag. Jag har klockan 12 i natt fått in pengar. Både pengarna från mitt lilla Stockholmäventyr i tisdags och lönen som jag får för att jag kör buss har jag nu på mitt konto. Känns riktigt bra. Lite sjukt bara att man kan tjäna lika mycket pengar på att tillbringa 6 timmar i Stockholm som man tjänar på att jobba ca 160 timmar på att köra buss. Men det känns väldigt bra som sagt. 
 
Jag har bara slappat under morgonen. Efter alla bekymmer och problem som jag tycker att jag har haft den senaste tiden så känns det skönt att jag  i dag bara fick fundera en extra gång på om jag skulle köpa 4 eller 6 st bananer. Jag köpte tillslut 6 st efter att ha haft lite beslutsångest.
 
 
 
 
Jag köpte lite nybakat bröd också. Det var grekiskt, men gott var det inte. 
 
 
Efter frukosten så slängde över halva limpan. Nu blir väl säkert någon arg över att jag kastar mat, men det skiter jag i. Min doktor har ju dessutom sagt att jag inte ska äta för mycket. Och jag ska definitift inte äta för mycket bröd. På något sätt var det ju bra att detta brödet inte var så gott, för då äter jag ju inte för mycket.
 
Ha en trevlig dag!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE