Lättförtjänta pengar

Jag jobbade i natt och det var nog en av de lugnaste körningar jag någonsin haft under de åren som jag har kört buss. Jag trodde ju att jag hade några tuffa dagar framför mig, men dessa dagar började inte i går i alla fall. Jag kunde ha haft en tuffare dag, kväll eller natt på en ledig dag än vad jag hade i går och i natt. 
 
 
Det var lättförtjänta pengar. Man kör runt på ett fåtal personer under ett helt arbetspass. Dom  enda gångerna som jag fick tänka lite extra var när jag körde igenom något av alla dessa vägarbeten som finns lite överallt nu. Hur står konerna och var ska jag passera med över 10 meter lång buss? När jag körde under natten så hade jag 4-5 personer på varje tur och när klockan var halv tre på natten så var bussen tom och jag hade ca en halvtimme kvar av mitt arbetspass.  Snacka om Easy Money. 
 
 
 
I går tänkte jag återigen på hur mycket jag trivs med dom arbetstiderna jag har och att jag ofta jobbar när många andra är lediga.  När jag i måndags fick gå upp sjukt tidigt för att ta mig till jobbet och sen känna mig helt slut klockan fem på eftermiddagen pga att jag inte fick min sovmorgon utan var tvungen att kliva upp ur sängen när jag i normala fall befinner mig i min djupaste sömn. Jag förstod då mer än någonsin hur skönt det att slippa gå upp tidigt på morgonen för att ta sig till jobbet och knega. I morse när jag kröp ner i min säng så tänkte jag också på hur skönt det var att gå lägga sig klockan fem på morgonen i stället för att göra tvärtom. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE