Kopiera och klistra in.

Känns ganska lagom att ha haft tre lediga dagar en jobbdag för att idag bli ledig igen. Hela  denna veckan har aslugn och jag ska verkligen inte försöka hitta mer och göra bara för att jag har gott om fritid denna veckan. De jag har att greja med ska jag få gjort, men annars ska jag bara ta det lugnt liksom.
 
Jag har blivit lite effektivare i mitt skrivande på min självbiografi. Vissa berättelser som jag vill få med i den har jag ju tidigare skrivit om här på min blogg. När vissa berättelser redan finns så behöver jag ju inte sitta här skriva ner dom en gång till när jag iställert bara kan kopiera texten och klistra in den på den plats där jag skriver om hela mitt liv. Man behöver ju inte göra detta svårare och krångligare än vad det egentligen är. Det är ju fan så mycket enklare att kopiera och klistra in text som för mig annars tar flera timmar att skriva ner. När jag kopirera och klistrar in tar det några sekunder. Det spelar ju ingen roll för slutresultatet av detta om jag jobbar på det sättet. Om jag en gång har skrivit en berättelse och är nöjd med den. Då kan jag ju använda mig av den igen. Dessutom är ju alltid händelsen densamma. Om jag skrev om en händelse på min blogg för tex två år sen där berättelsen handlar om något som hände när jag  var tex 5 år gammal, då har ju den berättelsen om just den händelsen inte ändrat sig bara för att jag återberättar den i min självbiografi 2 år senare. Det som har hänt har ju hänt och då behöver jag ju inte skriva om så mycket. Det blir ju effektivare om jag inte lägger ner timmar på en text när jag istället kan använda mig av verktyg som kopiera och klistra in som gör att jag blir färdig med samma text på några sekunder. 
 
Det känns bra att jag nu känner att detta med skapandet av min självbiografi går ganska lätt (i alla fall just nu). De som var jobbigt rent känsllomssigt med skrivandet tidigare känner jag inte av längre. Många historier som jag har att berätta är ju på ett sätt helt sjuka och det var kanske jobbigt under den tiden det begav sig och kanske en tid efter. Men idag har  jag fått distans till de mesta och då känns inget  jobbigt att berätta om längre. Just nu kan jag bara känna att det blir jobbigt att veta att jag har så jäkla mycket kvar att göra med detta. Jag har ju gjort så mycket hittills, men ändå känns det som jag bara är i början av min historia om mitt liv. 
 
Det är ändå fortfarande väldgt roligt att skriva och greja med detta. Jag tycker att de jag hittills har skapat har blivit bra och jag tänker hela tiden att detta ska bli skitbra när jag väl är färdig. Den inställning gör att jag hittar motivationen att fortsätta med skapandet av min självbiografi. 
 
 
 

Benefactor
09 September, kl. 18:58 | Blogg;

Du kan "klippa och klistra in" händelsen. Men med tiden medföljer en utökad analysförmåga och förståelse. En händelse är tolkningsbar från sitt perspektiv när man är fem år gammal, men ett helt annat som vuxen. Vad vi tror som hände respektive vad som egentligen hände? Vi lär oss mer. Vi slutar aldrig.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE