Jobba 3 och ledigt 4

 
 
 
 
Nu är denna helgen över. Jag har tagit det väldigt lugnt. Jag orkade liksom inte göra så mycket när arbetsveckan har varit ganska tuff. Fredagen var värst, fy fasen. Nästa vecka blir betydligt bättre tror jag. Jag jobbar ju bara 3 dagar och ätr alltså ledig 4. Jag har tagit ledigt för att jag ska få spela mer pingis.
 
Idag har det annars varit en lugn dag. Det blev en pizza och fortsatt skrivande på min självbiografi. Jag fick klart en berättelse som jag har hållit på med ganska länge. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska gå vidare, men det löser sig.
 
Jag har också gjort lite små ärenden på stan. Handlat hem lite sånt som man inte köper varje dag, men som man måste köpa ibland. Tex: Toapapper, tvål och diskmedel... 
 
Jag har också gjort något som jag ibland undrar varför jag gör. Jag fastnar ibland framför någon film. Det kan vara något som jag har sett hundra gånger förut. Så varför tittar man igen? Jag tycker ju inte att det finns något som är värt att se så många gånger. Ibland kan jag också sitta och kolla på massa bakom filmen-filmer. Ni vet sådana där filmer där man får se lite hur dom gjorde filmen. Vad lär jag mig av det? Jag vet inte, men börjar jag titta så kan jag inte sluta. Man fastnar där liksom. 
 
Det finns också en annan typ av filmer som jag har börjat kolla på, och när jag börjar så kan jag inte sluta. Jag har börjat fastna för något som kallas: FILMING LOCATION VIDEO. Det typ filmer där man får se någon som gör ett besök på de platser där någon känd och oftast gammal film spelades in. Man esöker liksom platsen och dokumenterar var det var som scenerna spelades in.  Söker man på youtube så kan man hitta ganska många sådana filmer.  Filmerna har jag fastnat lite i nu. Jag vet inte varför jag sitter och tittar på sånt här, men börjar jag titta så blir jag lätt sittande...och efter ett tag så nördar man loss och vill veta mer.
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE