Jag försöker bara vara i nuet.

 Rätt tuff helg detta, men jag försöker att inte bry mig så mycket om att det var så. Jag gör vad jag ska göra om jag har mycket att göra och får jobba arslet av mig så får det väl vara så. Nattens arbete mellan fredag och lördag var lugn, men i lördags och i går hade jag fullt upp från tidigt morgon till sen kväll. Jag försöker bara att leva i nuet. Tänker jag en en timme framåt på vad jag har att göra så blir jag bara sterssad över att jag kanske inte hinner med.
 
 
 
Jag har jobb idag också och  i morgon blir det en tur till Stockholm. Jäklar!!! Nu tänkte jag för långt fram i tiden igen!!  Men man vill ju blogga om något och då blir det svårt att skriva om nuet. man måste ju gå tillbaka i tiden eller tänka framåt. Eller ska jag bara skriva att jag just nu sitter vid datorn och bloggar? Det ju inget jag behöver skriva liksom...
 
 
Jag tänker en del på att jag ska renovera här hemma. Men tanken slår mig samtidigt att jag ska strunta i det. Jag kan ju fortfarande göra det. Inget är ju bestämt än. Så jag kan ju ändra mig. Men jag har ju funderat på detta i flera år och jag har så många gånger prioriterat andra grejer i stället.
 
Jag massor av saker nu med som jag vill göra, men jag kan ju bara göra en sak i taget. Jag kan ju inte dela på mig liksom. Man får försöka tänka på vad som känns mest rätt att proritera just nu och sen får man väl vara grymt fokuserad på nuet. Det är ju i nuet som det dyker upp saker som man kan påverka för att man sedan ska kunna göra det man verkligen vlll få gjort. 
 
I helgen har jag skrivit en hel del på min självbiografi. Ganska jobbigt har det varit för jag har skrivit berättelser som handlar om händelser som satte ganska djupa sår i mig under lång tid. Jag kanske hade förträngt de mesta, men när jag nu skriver så tar jag ju upp händelserna  till ytan igen. Det blir jobbigt då, men det positiva är att jag tycker att det känns bra efter att jag har fått skrivit ner mina berättelser. Tänk va bra allt kommer att kännas när jag är helt färdig med detta. Mitt mål är att jag ska bli det. Känslan jag har är att detta med mitt skrivande kommer att bli skitbra och känslan man får av att bli färdig med ett sånt arbete måste vara helt fantastisk och går säkert inte att jämföra med någon annan känsla som jag har upplevt tidigare i mitt liv.
Jag vill komma åt känslan av att i alla fall ha försökt gå igenom hela mitt liv försökt hitta så många förklaringar och svar som möjligt. Det är bara att köra på med detta och samtidigt ha intsällningen att detta kommer att bli skitbra.
 
 
 Ha en trevlig dag!
 

Anonym
09 September, kl. 19:34 | Blogg;

Hur långt har du kommit på självbiografin ungefär? Är du fortfarande på dina 10 första år?

Svar: Ja.
Daniel Johansson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE