Hela dagen har jag suttit här och skrivit.

Hela denna dagen har jag suttit och skrivit på min självbiogarfi. Nu har jag verkligen fått skrivit jättemycket, men ändå känns jag bara har gjort en bråkdel av det arbetet som jag vill göra. Jag är fortfarande kvar i berättandet om mina första 10 år av mitt liv.  Tänk att man kan ha så mycket att berätta om från en tid som man egentligen inte borde komma ihåg speciellt mycket av. Man var ju för lite liksom. 
 
Det går ändå att ta reda på mycket och jag tycker att det är viktigt att jag lägger ner ganska mycket tid på dessa inledande berättelser när jag skriver min självbiografi. Det är ju början som sen ska bli som en röd tråd genom hela min berättelse om mitt liv. 
 
Det är svårt detta. Jag skriver lite grann, men sen måste jag resa mig, tänka efter, samla nya krafter och sen skriva igen. Viljan över att gör färdigt detta och skapa något riktigt bra driver mig till att inte lägga av med skrivandet. Men det är svårt och att det inte funnits något som känns meningsfullt med att göra detta så hade jag lagt av för länge sen. 
 
Ha en trevlig kväll. 
 
 

Anders
09 September, kl. 22:40 | Blogg;

Kommer du att publicera självbiografin på bloggen, eller kommer den gå i tryck?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE