Fredag ❤️

 
Om några timmar ska man ta tag i arbete och sen får man jobba på i några dagar på raken. Känns lite tufft, men man får ta en dag i taget. i 6 dagar från och med nu så har man och greja med. Jag är både glad och ledsen för det på en och samma gång.
 
 
Idag ville jag få mycket gjort. Jag är ju ändå ledig fram till ikväll. Jag har gjort massor av vardagligt "trökgöra". Handla, städa mm.. 
 
Jag har också käkat lite god fisk och unnat mig lite gott efter måltiden också.
 
 
 
Jag har fått hem två paket idag.
 
 
 
 
 
Det känns som jag shoppar mycket mer på nätet än vad jag gör ute på stan. Undra när jag kommer att börja handla all min mat på nätet. Det känns som att den tiden snart är här. Beställ på nätet och sitt hemma i soffan och vänta. Känns inte så hälsosamt, men det är rätt bekvämt. Fast jag vill nog helst handla min mat ute på stan i en butik. Man vill ju se vad som är färskt och så innan man lägger det i varukorgen liksom.  
 
Fast man kanske kan hitta en nätbutik som har en kamera som visar mig runt live i butiken. Typ något som jag kan styra runt här hemma från min dator. Sen kan jag sitta här och välja och vraka bland äpplen, mjölk, kyckling och färskt bröd. Sen trycker man på lite knappar och så får man sin mat i kasse levererat till dörren. 
 
Ha en trevlig dag och Happy Friday 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE