Vilket schema ska jag välja?

Igår fick jag se de olika scheman som man kan välja på. I mitten på December så blir det ju nytt liksom. Jag vet inte säkert vad jag ska välja. Jag funderar kring några saker. Hur mycket blir jag ledig, kan jag fortsätta spela pingis och hur ser arbetsdagarna ut?
 
Jag värderar ledigheten högt och jag tror att jag vill fortsätta spela pingis. Det finns scheman som innebär att om jag får något av dom, då kommer jag inte att kunna spela pingis och sen finns det scheman där jag kan spela mer pingis än vad jag gör idag. De finns scheman där jag får jobba hur mycket som helst när jag väl jobbar, men jag blir mer ledig. Blir jag mer ledig då kan man ju göra mycket annat, men orkar man göra så mycket annat än att jobba när man har många långa arbetsdagar varje vecka?
 
Det känns svårare än någonsin att välja nu. Jag vet inte alls hur jag vill ha det. Jag  tänker  att jag vill ha ett ganska normalt arbetsschema. Med normalt menar jag att man jobbar typ  8 timmar och är ledig 2 dagar i veckan. Den typen av schema finns att välja och det är naturligtvis bra för kroppen om man slipper jobba för många långa dagar i veckan. Men när jag tittar närmare på det schemat så ser jag direkt att jag inte kommer att kunna spela så mycket pingis. Det är en grej som väger ganska tungt för mig. Jag vill träna och hålla igång med pingisen. Pingis är ju den enda träningen som jag egentligen kan. I pingishallen vet jag liksom hur jag ska träna föra tt jag ska må bra och få ut maxiamalt av min träning. Dessutom behöver jag ju den träningen för att jag ska orka jobba på och greja med annat i min vardag. Men vad ska man välja och vad ska man välja bort, jag vet inte.
 
Jag kan välja ett schema som gör att jag får sova ut varje dag, men då blir det ingen pingisträning. Det finns scheman där man börjar tidigt på morgonen och jobbar till ganska sent på kvällen och det kan ju kännas tufft, men man blir ju ledig mer om man liksom jobbar in en dag varje vecka. Den typen av scheman finns och jag värderar ju ledigheten högt så det kan vara något för mig. 
 
Jag kommer att vänta in i det sista innan jag bestämmer mig för vad jag ska söka. Sen när man har sökt ett schema så vet man ändå inte om man får det. Man söker tre olika scheman och det man helst vill ha skriver man som första alternativ. Sen önskar man två andra scheman som man kan tänka sig att köra efter om man inte får det man helst vill ha.
 
Jag vet verkligen inte vad jag vill, men jag värderar ju mängden ledighet högt och jag är inte rädd för att jobba när jag väl är på jobbet. Något sånt kommer nog att avgöra när jag bestämmer mig för vad jag ska söka. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE