Ny sökning

Nu ska jag söka nytt schema igen på jobbet igen. Det var något med den förra sökningen som inte blev som det var tänkt så man var tvungen att ändra alla scheman och så får alla bara söka om. Snurrade i huvudet inann den första sökningen och nu kan man väl säga att det snurrar lite till. 
 
När jag såg våra nya scheman så nu kan jag säga att jag vet precis vad jag vill ha. Det visste jag inte under förra sökningen, men nu när jag såg alla ändringar så vet jag hur jag vill ha det. Så det schemat jag helst vill ha nu kommer jag att söka. 
 
Men jag måste ju också fundera på vilket schema jag kan tänka mig att köra efter om jag inte skulle få det jag söker som första alternativ. Vad jag kan tänka mig att köra på i stället har jag ingen aning om just nu, men jag måste betsämma mig för någonting. Jag får vända och vrida lite på de scheman som finns att söka. Detta kommer att bli svårt och jag kommer aldrig att veta vad jag faktiskt vill om jag inte skulle få det jag helst vill ha.. Så, jag hoppas jag får det jag helst vill ha, mne vi får se hur det blir.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE