Misslyckas med allt just nu.

Äntligen fick jag en ledig dag. Snart får jag två till, bara jag låter två dar till passera. Jag börjar känna mig lite sjuk. Jag är lite förkyld och jag har huvudvärk. Jag fryser, fast att det inte är kallt. 
 
Det känns som om jag har misslyckats med allt de senaste veckorna. För ca tre veckor sedan var jag uppe i Stockholm och där lyckades jag typ med allt. Jag lyckades i alla fall tjäna pengar på den resan. Efter det har jag i princip inte lyckats med något av de jag har försökt få gjort. Flera gånger har jag tex ringt till  folk för att fråga om olika saker. Kan ni fixa det, går det att göra så, får jag göra det osv... Jag får ett NEJ till svar hela tiden. Alla är snälla och trevliga, men det bli nej överallt och jag får bara acceptera det. Jag har inte mycket annat att välja på känns det som.
 
Egentligen gör det väl ingenting att jag misslyckas med typ allt som jag har gjort de senaste veckorna. Jag är ju ändå nöjd med detta året som det har varit och de som gäller för mig nu är att: Jag vill få renoverat min lägenhet och sen vill jag dra på en resa. Dom två sakerna ska inte vara några problem att fixa, jag vet bara inte när det ska bli gjort. Jag går ju och väntar på att hantverkarna ska ha tid, och eftersom jag inte vill resa någonstans innan renoveringen är klar så vet jag ju heller inte när jag ska åka på min resa.  
 
Självbiografi?
När det gäller skrivandet på min självbiografi så känner jag nu äntligen att jag är inne på de sista texterna när det gäller mina första år ( 0-7 år) i livet. Jag har skrivit ganska mycket där nu och jag känner att det snart får räcka. Nu ska jag bara samanfatta som jag hittills har skrivit. Sen ska jag gå vidare med en del berättelser från skoltiden och annat som hände under de där åren.  Det finns en berättelse till som jag inte har skrivit än när det kommer till dom där första åren 0-7 år, men för att kunna berätta den så måste jag liksom göra mer research först. Just nu orkar jag inte riktigt göra det utan jag vill bara komma vidare med min berättelse. Jag går tillbaka sen. Det kommer jag ändå att få göra, oavsett vad jag väljer att göra just nu. Så vissa berättelser får vänta lite helt enkelt. 
 
 

Jonte
10 October, kl. 10:38 | Blogg;

Hej! Kan du inte publicera någon mer text ur din självbiografi? Vore jätteroligt att få läsa något litet om din skoltid t ex!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE