Jag kör hårt nu

I går hade jag ett effektiv dag. Jag fick gjort massor som jag tidigare inte har brytt mig om att ta tag i och det känns bra att man orkar greja som fan. Man ska ju orka jobba också, men det ska väl gå bra.  Det gick i alla fall bra i går även om det kändes när  man kom hem klockan tolv i natt.
 
Jag lämnde in min sökning till vilket schema jag vill köra på typ nästa år. Det är ju andra gången vi ska lämna in pga något som jag inte riktigt orkar sitta här och förklara. jag hade lätare föra tt bestämma mig för tre alternativ denna gången. Jag hoppas att jag får det jag helst vill ha för jag kände spontant att det jag nu har sökt är egentligen det enda jag orkar med utan att bli allt för jävla trött. Vi får se vad det blir. Jag orkar väl med vilket schema jag än får att köra efter, men vissa pass kommer att göra att man kommer att känna sig jävligt sunkig efter att man har kört dom. Det är inte så jäkla roligt och därför hoppas jag nu att jag får det jag har sökt som första alternativ på denan sökningen som jag gjorde i går. Nu kan jag nog släppa detta till jag får veta vad det blir. Nu har jag gjort vad jag kan för att få det schema som jag vill ha. 
 
I dag har jag också grejat lite med allt möjligt, men jag hinner inte så mycket för jag ska snart ta mig till jobbet igen. Men nu under morgonen har jag ändå fått gjort mer än vad jag brukar få om dagarna. Det känns bra och det känns inte ens jobigt att köra så hårt som jag gör just nu. Hela veckan kommer att vara så, men det fixar jag.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE