Det känns redan bättre

 
Det känns som jag redan nu har börjat komma ur det där när jag bara misslyckas hela tiden. Inte för att jag lyckas med något nu direkt heller, men jag har ju kommit lite till insikt med att jag måste göra och tänka annorlunda. Annars kommer jag att misslyckas med det mesta som jag grejar med, och fan va dåligt man tillslut kommer att må.
 
Bara att jag tänker lite annorlunda nu gör ju att allt bara känns bättre. Vissa saker behöver man bara inte, fast man kanske ibland tror det. Dessutom skadar det ju aldrig  att man stannar upp lite och funderar på vad som faktiskt krävs innan man bara kastar mig in i något som man vill göra. Man ska nog fundera lite över vad man själv tycker är viktigt också, för man kan ju liksom inte göra allt. Man måste prioritera lite liksom.
 
Att jag började känna att jag typ misslyckades med allt beror säkert på att väldigt mycket har gått så bra tidigare i år. Dessutom är jag säker på att de finns mer saker som kommer att gå bra framöver. Jag fick liksom en tanke på att jag inte behöver anstränga mig. Allt går så bra så börjar jag göra nåt så går det av sig själv. Naturligtvis funkar det ju inte så. Man får sällan något om man inte anstränger sig lite.
 
Det känns redan bättre och jag är säker på att jag vänder min lite dålig känsla som jag har haft nu ett tag. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE