Bra ändå.

 
 
Har kollat på pingis morgonen. Det är ju finaldagen på EM i Ekaterinburg som ligger i Ryssland.
 Pär Gerell (PG) var ju i semifinal och tyvärr så förlorade han precis mot Marcos Freitas, Portugal.
 
Jag tycker PG spelade bra. Han var bra med i dom långa duellerna och han gör en stabil och  bra match. Det är i alla fall en av dom bästa matcherna som jag har sett PG spela. Personligen tycker jag att han skulle ha låtit bli och göra korta servereturer. han hade för hög felprocent på dom. Det såg riktigt bra när PG skar ner bollen mot hörnen. Jag hade velat se fler av dom returerna. 
 
Även om PG förlorade dagens semifinal så har han gjort en grymt bra turneringen. Han har ju varit när flera gånger tidigare att åka ut. Han var väldigt illa ute redan i första omgången. Synd att han inte klarar att ta sig till final, men PG kommer säkert igen.
 
 
 
 
 
En sak som tyckte var väldigt märklig i denna matchen det var att domaren sa till Freitas ett flertal gånger om att han måste kasta upp bollen högre och rakare när han servar. Han fick ett flertal tillsägelser och det jag tycker är märkligt är att domaren säger tlll så många gånger. Vad jag vet så kan domaren varna för felaktig serve en gång. Om serven sen i fortsättningen inte är regelrätt så ska det vara poängförlust vid varje tillfälle. Jag tror inte ens att domaren behöver varna utan man kan förlora poängen direkt om domarens bedömning är att serven inte är regelrätt. Men jag kan ha fel. De har jag varit så många olika regeländringar de senaste åren i pingisen, och jag har verkligen inte koll på alla så domaren kanske gjorde helt rätt som bara sa till  Freitas 4 eller 5 gånger under matchen utan att ge poäng till Gerell.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE