Borde kanske tagga ner.

Det är lite jobbigt just nu. Jag känner ju att jag misslyckas med så mycket de senaste veckorna. Jag vill vända denna lite dåliga trenden som jag är inne i nu. Det bästa jag kan göra just nu är väl att jag stannar upp och tänker efter lite. Bara för att jag ser en möjlighet att göra något så kanske jag kan lugna mig lite liskom. De som gäller för mig i en snar framtid är ju renovering och sen vill jag dra på en resa. Då kanske jag bara ska gå runt och vänta på de, och inte göra så mycket annat än att jobba och fortsätta skriva på min självbiografi. 
 
Jag måste också tänka på att mycket avde jag har gjort i år är jag nöjd med och jag kommer att vara nöjd med detta året när vi närmar oss 2016. Så jag ska försöka att bara tagga ner lite. Det är inte alltid så lätt. Man vill ju göra så mycket, men om man känner att man bara misslyckas då har man snart inte så mycket att välja på. Tagga ner är väl lösningen. Jag kan ju sitta här och skriva mycket på min självbiografi. Det är ju något som jag inte kan misslyckas med så länge jag bara fortsätter skriva och inte ger upp med den. 
 
Nu ska jag vända min dåliga trend som jag har varit inne i ett tag. Det måste bli så nu. Undra vad man kommer att lyckas med härnäst. För något ska jag väl snart börja lyckas med??? Fuck dessa dåliga veckor som jag nu har haft, och vänd den dåliga trenden nu.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE