1 oktober

 Jag sover dåligt, men inte på natten. Då kanske man inte kan säga att man sover dåligt. Fast jag vaknar när klockan är 05:00 på morgon. Idag var det så. Direkt när jag vaknade så kom jag på att jag hade så jäkla mycket att göra. Jag var uppe och skutta före 06:00 i morse. Jag sov gott på natten, men jag går ju upp för tidigt. 
 
Idag har jag varit på vårdecentralen. Jag tog bara några blodprover och det var klart på några minuter. Jag fick väl sitta 5 minuter i väntrummet. Vad jag tar proverna för vet jag inte riktigt. Jag gör bara som jag får brev om att göra liksom. 
 
Efter detta gick jag handlade lite på hemköp här i stan. Dom bjöd på en fralla och lite juice där idag. jag tror att det var deras egna bakade bröd. Det var ju trevligt att man fick en lite fralla när man går dit för att handla. 
 
Under morgonen har jag också stökat runt nere i tvättstugan. Först tänkte jag att detta med tvätten skulle bli så jävla tråkigt. Man springer ju med sin tvätt upp ner och är det något jag inte gillar med att bo där jag bor så är det att jag måste boka tid i tvättstugan varenda vecka för att sen på en viss tid tvätta mina kläder. Men när jag kom i morse så möttes jag va en glad överraskning. Det var ingen brud som satt på någon av tvättmaskinerna och väntade på mig, men jag fick se att min bostadsrättsförening hade investerat i en ny tvättmaskin.
 
 
 
 
Nu går det dubbelt så fort att tvätta 3 tvättmaskiner med kläder och annat. Med den förra tvättmaskinen som nu äntligen är borta tog det 2 timmar innan tvätten var färdig.Skönt att det inte är så längre. Nu har vi 3 riktigt bra tvättmaskiner och ionte bara 2.
 
Nu ska jag fortsätta att greja. jag får vä äta något också. Ikväll ska jag lira lite pingis. Jag har köpt nya gummiplattor och då spelar man förhoppningsvis bra ikväll. 
 
 
Ha en trevlig dag!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE