Tar det lugnt och tänker.

 Det börjar bli kallare ute. Vintern börjar väl närma sig nu. Jag känner att jag har slarvat lite med klädermna när jag går ut. Jag har fått för mig att det räcker att jag går ut med soporna i för tunna kläder så får jag lite halsont eller blir småförkyld dagen efter. Jag är ändå glad över att det inte har fallit något snö än. Jag hoppas varje år att man ska slippa snön, men det kommer alltid för eller senare, tyvärr är det alltid så. 
 
Annars gillar jag denna årstiden som nu har infunnit sig. Jag gillar att det blir lite mörkare redan under eftermiddagen. Kylan och om det faller snö är väl inget jag gillar, men bortsett från de så tycker jag allt just nu känns ganska mysigt och desstom känns det naturligare för mig att bara tagga ner och ta det ganska lugnt.
 
 
 
 
 Jag har bestämt mig för att inte göra så mycket mer i år. Jag orkar liksom inte bry mig mer nu. Jag har fått gjort mycket under året och jag har tjänat bra med pengar. Men allt tar på krafterna också och det är inte värt att greja för mycket så att man vid ett senare tillfälle går in i den där väggen. Man får ju jobba på med busskörningen, en förövrigt blir det väldigt lugnt ett tag framöver för min del. Nu är det bara dags att tagga ner och det passar ju på något sätt bra när det närmar sig december, advent, jul och allt sånt. Det som skulle kunna få mig att göra lite mer i år är väl om hantverkarna som har lovat att hjälpa mig med mina renoveringsplaner hör av sig och säger att dom har tid nu, innan jul. Men det känns inte som det kommer att hända, men manvet ju aldrig. 
 
Från det ena till det andra
 
Igår kom ju domen mot den man som var åtalad för mordet på Lisa Holm. Nerijus Bilevicius dömdes till lagens strängaste straff, livstids fängelse för mord. Min personliga åsikt är att hade han inte blivit dömd för mordet på Lisa Holm så  hade det varit en skandal. Det är ju liksom ingen tvekan om att det är rätt person som har blivit dömd.
 
När jag igår tittade på nyheterna i samband med att domen hade kommit så fick jag se ett reportage från bla det Cafê där Lisa Holm jobbade. Det paratdes lite om körsbärsträdet som är planterat i närheten av caféet. Jag såg på tv:n att den blomma som jag hade lagt där när jag besökte Blomberg såg lika fin ut nu som när jag la blomman där vid körsbärsträdet för två veckor sedan. Det låter ju lite märkligt att en blomma kan se lika fin ut nu som för två veckor sedan, men det var det jag såg i alla fall, och jag känner ju igen blomman liksom.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE