Skrotnisse och hans vänner

Skrotnisse och hans vänner är en serie som jag tittat mycket på när jag var liten. Jag kan även nu när jag är stor ibland titta på denan serien. Jag tycker nästan att det är roligare att se den nu på äldre dar om jag säger så. Jag sitter alltid med ett leende på läpparna när jag ser denna serie där varenda docka ser ut som Albert Einstein. Ha ha...
 
Skrotnisse och hans son Kalle bor på sin skrotgård  i en liten stad. Eremiten Bertil Enstöring, barndomsvän med Skrotisse, bor i ett isolerat fyrtorn för att han vill vara ifred och skriva på sin bok.
Ture Björkman vill komma över denna bok, och är en elak farbror. 
 
 Del 1
 
Jag skulle vilja att tex SVT visar något litet avsnitt på julafton av denna roliga serie. SVT visar ju alltid Kalle- Anka och hans vänner varje år på julafton. Då tycker jag att man även kan visa Skrotnisse och hans vänner.  När jag var liten och bodde på Näverdraget hade jag en granne som var skrothandlare och jag kallade honom för Skrotnisse, fast det är en helt annan historia.
 
Ha ni inte sett denna serie så har ni verkligen missat något. Jag älskar detta och är jag barnslig eller omogen för att jag gillar detta, då är jag gärna det. Jag blir nog aldrig riktigt vuxen.
 
 Del 2
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE