Övertaggad.

Jag var ganska "taggad" innan jag skulle gå till jobbet idag. Jag kände att det skulle bli riktigt roligt att jobba idag, men kanske var jag lite för "övertaggad" på att jobba idag. 
 
Det krånglade ju en del idag också och ofta känns det som att när något väl börjar att strula på jobbet då får man mer problem under arbetsdagen bara för att något krånglar och det verkar inte spela någon roll opm jag får ordning på något problem. Det kommer bara nya när det väl börjar och arbetdagen blir då betydligt tuffare att ta sig igenom än vad den annars hade varit. Det som de problem som kan uppstå under en arbetsdag är synkade med varandra. När väl ett uppstår problem så får man fler. Kedjereaktion liksom. Men det vore ju konstigt om allt bara flyter på hela dan, året om när man joobbar. man jobbar ju ändå ganska mycket så att allt skulle gå klockrent hade ju varit lite för bra för att vara sant. Det är ju bara att lösa problemen när dom kommer, och det gjode jag bra idag.
 
När jag gick hem från jobbet så tittade jag till den lilla bollen som ligger i vattnet nedanför Hamngatan. Om man fantiserar lite så ser det lite grann ut som en pingisboll. Och den ligger ju liskom där på ett bord också.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE