En ganska tråkig vecka

Detta har varit en ganska tråkig vecka när jag tänker efter. Jag har mest jobbat och ägnat mig åt lite vardagligt "trökgöra". Annars har jag nästan inte gjort nånting.
 
Denna fredag verkar inte bli mycket roligare den heller. Det spörregnar ute och jag har snart massor av jobb att ta tag i. Jag har en sk sjukt lång dag av busskörning. Skönt att man kan sova på morgonen i alla fall. Jag har ett ganska bra körpass, men det är ju tufft när man ska befinna sig på jobbet i nästan 11 timmar. 
 
Jag går fortfarande runt och väntar. Undra när hantverkarna som ska hjälpa mig med renoveringen här hemma hör av sig? Det väntar jag på och har väntat på ganska länge nu. En gubbe har varit här och tittat lite och han sa att han hör av sig, men det var flera månader sen nu. Jag har tänkt att jag ska ringa själv, fast förmodligen kommer jag bara att få svaret att man inte hinner nu och att man inte kan säga exakt när dom kan komma hem till mig och hjälpa mig. Det är liksom ingen idê att jag ringer och frågar, jag kommer ju att få vänta i alla fall.
 
Jag vill ju inte heller anlita några andra hanverkare än dom jag har pratat med. Jag vet att dom jag har pratat med är bra och tar jag bara någon annan föra att jag inte orkar vänta så kanske de jag anlitar gör ett riktigt skitjobb och sen står man där och känner sig lurad eller nåt. Det känns därför bättre att vänta på de hantvrekarna som jag verkligen vet är bra. Sen är det ju tråkigt att gå runt så här och bara vänta, men det får man väl ta. Det kunde ju varit betydligt värre liksom. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE