Det var inte bättre förr.

Denna arbetsveckan har hittills varit ganska bra. Inte speciellt mycket jobb och igår var jag ledig och idag hade jag kurs. Mina arbetsdagar går också ganska fort. Det känns så i alla fall.  Jag tar mig till jobbet och sen när arbetsdagen är slut så får jag kolla en extra gång i passet eller bara på klockan om dagen verkligen är slut så jag inte gör en tabbe och går hem för tidigt.  
 
Denna veckan blir nog bra och det kan jag nog redan nu säga trots att halva veckan är kvar. Men jag jobbar i morgon och på fredag och fredagen är i och för sig en lång och tuff arbetsdag, men sen är jag ju ledig helgen. 
 
Man kan ju lätt säga att jag andra år har haft arbetsdagar eller dagar i skolan där man kan tror att klockans visare segar med FLIT. Mest långsamt tror jag klockan gick när jag en gång i tiden praoade på en bensinstation i Vänersborg. Ibland fanns det verkligen ingenting att göra. Jag kunde ju inte göra vad som helst där heller. Så ibland var det jävligt segt. 2 timmar kunde kännas som 12 och när den tiden hade gått så hade man kanske ändå 5-6 timmar kvar som var ett helvete att försöka slå ihjäl. 
 
Det är lite skillnad på hur alla timmar av jobb känns idag. Som väl är. 
 
Idag jobbade jag nästan inte alls. Jag var ju bara på arbetet och lärde mig vad som är bra att tänka på när jag ärute och jobbar.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE