Twinkle Twinkle Little Star*

 
 
Jag hade en lång och tuff arbetsdag igår. Jag hade innan jag gick till jobbet räknat med att det skulle bli tufft, men man hoppas ju att man har fel. Dagen var lång och jag körde linjer där jag visste att massor av folk skulle åka. Det var fullt ös och det ju bara att bita ihop liksom. Mycket folk, försening, kaos i trafiken och fyra olika vägarbeten ska man behöva stöta på under en och samma timme. Allt samtidigt. Jäklar vad man fick jobba igår. 
 
Mot slutet av kvällen blev det lite lättare att jobba. Inte lika mycket tryck liksom. Dessutom började ju alla roliga partymänniskor att ta sig ut runt halv tio på kvällen. Helt plötsligt känner jag hur mitt arbetspass blir mycket roligare. Massor av glada roliga männsikor träffar man som ska ta sig ut och festa typ. Massor av hur snygga tjejer som helst ser man ju också, det tycker ju jag om såklart 
 
Det är verkligen mycket roligare att köra en buss full med partymänniskor som ska ut en fredagkväll än vad det är att köra en full buss i rusningstrafik full med människor som ska hem ifrån skolan och jobbet. Det är väl också så att jag gillar att andra människor går ut och har kul och hittar på saker liksom. Jag är inte en sådan person som är avundsjuk av mig och tycker att det känns hemskt att jag måste jobba när många andra kan gå ut och festa. Jag gillar juatt jobba när nästan ionga andra gör det, fast jag måste väl samtidigt erkänna att jag pallar inte många dagar som är av ett sånt slag som jag hade igår. 
 
Det blev lite lättare att köra mot slutet av kvällen pga alla partymännsikor som skulle ut på kvällen, men arbetsdagen var lång och jag var helt slut när jag gick hem mitt i natten. Jag fotade någon bild på en gran och stjärna och jag hade tänkt att blogga direkt när jag kom hem om partybuss och sånt, men jag orkade inte. Man kan säga att jag hade inga problem med sömnen i natt. Hur fan skulle man kunna ha det efter den fredagen som jag hade igår? Skönt att man är ledig helgen nu. Nu är det jag som kan gå ut och ha kul, om jag orkar.
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE