Vill förklara och reda ut ett par saker

 Jag får ibland önskemål från  bloggläsare om olika saker som ni vill att jag ska skriva och berätta om.
 
 Den senaste tiden tex så vill många att jag ska lägga ut recept på min mat som jag lagar. Jag kan säga direkt att jag kommer nog inte att sitta här och skriva några recept på den mat jag lagar. Jag lagar ju själv efter recept och jag hittar dom på nätet. Det är ju bara och googla recept och något som man vill laga till och sen är det bara att köpa det man behöver och köra på. Lycka till liksom. Jag kan tipsa om två bra böcker. I dessa två står i princip allt man behöver veta och säkert ännu mer. 
 
 
Jag kan erkänna att jag tyvärr inte har kollat så mycket i den vegetariska. Jag har liksom fullt upp att lära mig från den klassiska Rutiga kokboken. Mycket av den mat jag lagar kommer från den Rutiga kokboken, och lite annat har jag hittat genom googel. Inga hemligheter eller märkvärdigheter alls.
 
Jag tycker att det känns helt meningslöst att jag ska sitta här och skriva ner recept på den mat jag lagar. Det kommer ju bara att bli så att jag skriver av de som står i böckerna, eller kopierar något som jag har hittat på internet. Jag bloggar ju för att jag tycker att det är kul och jag tror inte att det blir så roligt om jag sitter är och skriver långa texter om sånt som ni lätt själva bara kan ta reda på genom att googla tex piroger, köttbullar med brunsås eller sprödbakad fisk. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ibland får jag också frågor om jag tex inte kan skriva lite mer om mitt jobb.  Jag skriver ju lite om det ibland, men allt får man ju inte skriva om. Jag vill vara väldigt noga med att inte gå över den "gränsen" när det gäller vad som är ok att publicera. Sen känner jag också det att jag lägger ju ganska mycket tid på jobbet ändå. Varför ska jag lägga ännu mera tid genom att sitta här och skriva om varenda arbetspass som jag har? Ett tag gjorde jag ju det. Jag bloggade nästan efter varje arbetspass, men eftersom jag ändå inte vill eller kan berätta allt så blev det ju mycket samma samma text hela jävla tiden. Tillslut blev det bara för tråkigt att blogga på det sättet och då "taggade" jag ner arbetet lite. Jag är ju ledig, och då vill jag vara det när jag är ledig liksom, men ibland skriver jag.
 
Man lägger ju som sagt ganska mycket tid på sitt jobb så att aldrig skriva något känns inte rätt heller. När jag skriver så blir det oftast lite text om passet kändes  lugnt eller tufft.  Sen kanske man lägger upp någon bild på någon buss eller på mig där man ser hur jag "softar" på ratten. Mer spännade än så blir det liksom inte.  
 
 
 
 
Sen tänker jag också avsluta med att säga att jag inte brukar dricka så mycket skumpa som vissa verkar tro. Det blir ett eller två glas ibland. Vid något festligt tillfälle kan det bli mer, men när jag sitter här hemma så är det inte så att jag har ett lager med massor av stora flaskor av bubbel. Jag köper oftast dom där små flaskorna, som typ bara räcker till ett eller två glas. Man njuter och softar lite med bubblet och sen är det inte mer med det. Det händer väl också att man lyxar till det med jordgubbar ibland. Men jag dricker inte litervis av denna dryck flara dagar i veckan som vissa verkar tro. 
 
 
 
 
 
 Sen kan det ju vara så att man provar att sänka en ubåt ibland eller bara drar en bärs rakt upp och ner, men det händer ju bara i princip om jag vill blogga och försöka vara lite rolig. Det ska ju vara kul att blogga liksom. 
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE