Torsdag ❤️

 
Skönt att man får vara ledig denna soliga dag. Det är min enda lediga dag denna veckan. Massaor av jobb har jag i helgen. Jag har varit ute på en pw under förmiddagen. Det kändes riktigt bra. Att solen skiner och att det är sommarvärme gör ju inte saken sämre.
 
 
 
Igår slutade jag ca halv nio på kvällen. Jag funderade lite på om jag skulle ta mig en spontan utgång. Efter mycket funderade fram och tillbaka där jag hade svårt att bestämma mig så blev det i alla fall tillslut så att jag valde att stanna hemma. 
 
Jag kände mig ju ganska mörbultad i kroppen. Dessutom tror jag inte att det hade blivit en rolig kväll. Jag brukar känna på mig om det kommer att bli bra eller inte. Min magkänsla stämmer oftast och om jag går emot  mig själv och gör något som jag inte känner för då ångrar jag mig allt som oftast efteråt. Roligt blir det sällan heller. Är jag tveksam som igår då vet jag av erfarenhet att det är bättre att skita i det.
 
Det kommer fler dagar. Varenda vecka finns det möjlighet att "tagga" ut på en utekväll. Jag vill inte gå ut varenda vecka, men valmöjligeheterna av dagar där jag kan festa  är så sjukt många så man behöver aldrig vara rädd för att man missar någon rolig utekväll. Det kommer flera dagar och om en utekväll känns bra eller dålig beror ju mycket på vad man själv gör med den. 
 
Idag känner jag att det var bra att jag struntade i att gå ut igår. Det hade inte orkat med mig själv idag om jag hade kommit hem här tidigt på morgonen sunkig och kansek redan bakis. jag hade ju inet orkat gör någontiong idag och min enda lediga dag som jag har just idag hade varit förstörd. Känns som ett helt rätt beslut att lita på magkänslan och välja att stanna hemma igår. Nu känner man sig pigg, fräsch och utvilad. Morgons pw kändes kanon, även om inte allt i mitt liv känns bra just nu så är jag i alla fall just nu ganska nöjd och glad.
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE