Torsdag ❤️

Det blev en lång dag. Jag var uppe ganska tidigt. Jag ville hinna med att komma ut och röra på mig innan jag skulle dra igång denna dagen med alla grejer som jag ville få gjort, innan jag skulle köra den där bussen som jag typ har som arbete. 
 
Jag började denna dag, Tosdagen den 21 maj med att ta mig ut på en pw. Det kändes ganska bra. Jag borde snart kunna slå rekordet på en av alla mina rundor som jag knallar runt på. Det var roligt att köra pw idag.  Skönt att vara ute i solen är det ju också. 
 
 
Sen när jag kom hem så blev det lite planering inför framtida projekt. Nästa vecka blir det mer renovering här hemma hos mig. Jag trodde det skulle komma hantverkare och "bröta" runt i min lägenhet redan denna veckan, men nu har jag fått både en och två lappar att dom "taggar" igång nästa vecka istället. På lapparna står det typ: VI KOMMER NÄSTA VECKA, lÅS INTE DÖRREN MED EVENTUELLA EXTRALÅS, PLOCKA UNDAN SÅ VI KOMMER FRAM. MVH HÄLS: FACKLIGT FOLK I BYGGSVÄNGEN, eller nåt.
 
Jag har även lite andra grejer på gång som kanske kommer att ge mig lite extrapengar snart igen. En del gamla grejer som jag hade lagt lite på is är nu tanken att jag ska "tagga" igång med, men ingenting är ju närheten av klart, så vi får väl se hur det blir. Det är ändå kulkänna att det liksom är full ös. Jag har ju annars varit ganska slö på sistone (om man bortser från allt jobbande och powerwalkande alltså). Men idag har jag fan inte legat på någon sk latsida i alla fall. Efter pw, några timmars planerande inför framtida grejer och lunch så var det ju dags att ta tag i lite arbete också. Över 9 timmar av blå busskörning.
 
 
Fullt ös idag. Från tidig morgon till sen kväll, men nu ska jag sova.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE