Vill ha denna känslan i kroppen jämt

 Har en ganska skön känsla i kroppen idag. Dagen efter ett pingispass känns ofta bra.  Jag kan tänka mig att det är ungefär samma känsla som en motionslöpare har dagen efter ett bra väl genomfört löppass. 
 
Det som känns tråkigt är att jag inte kan följa upp detta. Jag vill så gärna ta mig bort till pingishallen igen, redan idag. Köra ett pass och behålla känslan liksom. Den går ju ur om några dagar. Lösningen kan ju vara att börja springa. Bli en löpare och ge sig ut att springa några gånger i veckan. Det kanske är det jag måste göra för att jag inte ska känna mig så trött och sunkig som jag ibland gör. Pingisen kommer jag aldrig att kunna hålla igång på samma sätt som förr, det har jag liksom fattat. Men jag tar ju mina promenader ofta. Kanske ska man ta några löprundor istället? Ge det en chans liksom..
 
Det som har hänt förut när jag har testat att ge mig ut och springa det är att jag kör för hårt i början och jag tror också att jag lätt klarar av att springa långt på direkten. Man ska ju börja lugnt och sen stega upp det, men jag har liskom inget tålamod. Jag tränar för hårt den dagen jag betsämmer mig för att börja och sen när man har kört sig helt slut som kommer alla negativa tankar som handlar om att detta med att springa var nog inte min grej. Sen lägger man av för att känslan man fick efter första passet inte var positivt. 
 
Kan jag bara komma igång och få någon bra känsla av löpning direkt så kanske jag skulle kunna orka några pass i veckan. Det börjar ju bli sommar och sol nu så jag kan ju inte köra den dåliga bortförklaringen att vädret är för dåligt.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE